Verslag BBQ 2015

De BBQ van 2015 is inmiddels weer voorbij, helaas! Rond 14.00 waren we nog volop bezig met de voorbereidingen en gelukkig lieten de bezoekers nog even op zich wachten. De DJ kon rustig zijn spullen installeren en wij konden de laatste zaken nog even regelen en recht zetten. De band was inmiddels ook gearriveerd en vonden het fijn als ze in de schaduw konden staan als ze aan het spelen waren, helaas was er bijna nergens meer schaduw te bekennen dus hebben we nog even een groot zeil gespannen, opgelost! Rond 15.30 kwam er steeds meer publiek en zijn we begonnen met het aansteken van de BBQ zodat we na een tijdje voldoende kolen hadden om ook daadwerkelijk te kunnen gaan BBQen. Dit duurt echter wat langer dan we hadden gehoopt en konden dan ook om 17.45 gaan eten maar dat was geen enkel probleem want de band had dan de volledige aandacht en hebben ruim een half uur gespeeld vanaf 17.15. Na alle schalen vol met vlees, salades, brood en alle sauzen te hebben uitgestald kon de BBQ beginnen. Rene en Robert hebben zo'n 2 uur aan een stuk staan bakken voor iedereen. We hadden meer dan genoeg vlees en kregen dan ook niet alles opgegeten.

Toen iedereen zo'n beetje was uitgegeten en de band weer op krachten was gekomen hebben ze weer een half uur muziek gemaakt, een filmpje is te zien bij de foto's van de BBQ. Op het hoogte punt van de avond waren er iets meer als 80 mensen waarvan een aantal kinderen die zich prima hebben vermaakt met voetballen, volleyballen, de zwembadjes en marshmallows. Later op de avond, toen de BBQ nog warm was, hebben we nog een hoop kipsate stokjes op de BBQ gelegd en die waren zo op. Daarna zijn er ook nog wat hamburgers gebakken en ook die waren zo op. Het was een gezellig feestje en de eindtijd van 23.59 daar zijn we een beetje overheen gegaan. Rond 1.30 zijn we begonnen met opruimen en rond 3.00 hadden we het grootste gedeelte opgeruimd.

Wij, als organisatie, vonden het een hartstikke gezellige en ontzettend gerelaxte dag en we hebben er niet lang over na hoeven te denken, dit is zeker voor herhaling vatbaar! Dus de "Grote Gezellige BBQ" komt zeker terug in 2016 en wellicht met nog meer live muziek! We houden jullie op de hoogte!

Gepubliceerd door

Deel: